Ykkösnaisten kausi hyvässä vauhdissa

Ohhoh. Kausi hurahti käyntiin jo aikapäiviä sitten ja kuulumisia olisi päiviteltävää vaikka millä mitalla.

Ihanaiset ViTanaiset treenasivat läpi kesän niin sisällä lajitreenejä kuin ulkonakin yhteistyössä LänsiUudenmaan Urheilijoiden kanssa juoksukoulun merkeissä. Sieltä saatiin paljon hyviä vinkkejä ja treenejä joiden avulla toivottavasti loppukaudesta singahdellaan kuin raketit niin päätettäessämme.

Syksy aloitettiinkin salibandynaisissa uudella paletilla, jossa molemmilla jengeillä on yhdet ikiomat treenit ja yhdet yhteiset treenit. Myös molempien joukkueiden taustajoukot kasvoivat yhdellä joukkueenjohtajalla ja kakkosilla onkin alkanut jo omat kuulumisensa rullaamaan joukkueenjohtaja Jennin ja kakkosten somevastaavan Sofian toimesta. Myös ykköset saivat oman instatilinsä, joka kannattaa ottaa seurantaan.

Ykkösten kausi aloitettiin treenipeleillä HuKua ja SalPaa vastaan ja käytiinpä vähän ihmettelemässä EA-cupissa pelikuvioita. Treenipelit tuli tarpeeseen ja lokakuun ensimmäisen viikonlopun aikana alkoi tositoimet ekojen sarjapelien muodossa, vastassa MuLi ja HIFK Team. Kauden eka turnaus on aina kutkutteleva hetki, etenkin nyt, kun edessä oli uuden sarjatason myötä vielä vähän epävarmuutta siitä, kuinka kovia jengejä vastaan onkaan tulossa. Homma hoidettiin kotiin täysin pistein, mutta töitä sen eteen tehtiin. Mutta silloinhan ne pisteet parhaalle maistuukin!

Toinen turnaus pelattiin kotikentillä Tennarissa ja vastaan asettui aamulla Jokerit Team ja iltapelissä Indians. Aamupelissä jouduttiin taipumaan Jokereiden edessä, mutta ei missään nimessä huonolla pelillä. Indiansia vastaan petrattiin entisestään ja näytettiin erityisesti pelin ensimmäisessä erässä parastamme, pelaten varmasti läpi koko pelin voittaen 6-0.

Reilun viikon päästä isänpäivänä onkin jo kolmas turnaus jossa vastaan tulee EräViikingit III ja SCH. ViTa pitää tällä hetkellä lohkon 3. sijaa sijojen 2-5 ollessa tasapisteissä, sijoitukset perustuen vain maalieroihin, joten tasaista tuntuu olevan. Jos et Ruskeasuolle pääse paikan päälle kannustamaan, niin tulospalvelu kannattaa avata, sieltä voi seurata peliä reaaliajassa!

ViTan ykköset vääntämässä HIFK Teamia vastaan Esport Areenalla kauden ensimmäisessä turnauksessa.