Virkkalan St1 Kakkosten sponsoriksi

Tänään kävimme jojo-Jennin kanssa tapaamassa Virkkalan St1:n yrittäjää, Kari Aaltoa. Sydämellinen urheilun ystävä Kari, päätti lähteä tukemaan joukkuettamme heti sponssipyynnön saatuaan. Hän on ensimmäinen hurjapää, joka tukee joukkuettamme ostamalla logonäkyvyyttä peliasuistamme. Olemme tästä erittäin otettuja ja innoissamme!

Lisäksi on aivan mahtava fiilis, kun Karin kanssa keskustellessa kävi selväksi, että olemme yhtä mieltä eräästä Kakkosille hyvinkin tärkeästä asiasta –
Tätä tehdään ilon kautta, eikä hampaat irvessä !

Karin kanssa ideoitiin mukautettu logo, joka painatetaan pelipaidan hihaan.

Virkkalan St1 on ruokapainoitteinen huoltoasema, jonka erikoisuutena ovat leivonnaiset, jotka suuremmaksi osaksi valmistetaan itse. Herkullisten leivonnaisten lisäksi Virkkalan St1:ltä saa maukkaat, päivittäin vaihtuvat lounaat. Kaupanpäällisinä vastaanotat taatusti erittäin lämminhenkistä ja ystävällistä palvelua!

Saatiin Karilta myös kätevät käteisalennuskortit, jotka oikeuttavat muuttuvaan, asemakohtaiseen alennukseen tolppahinnasta, aina ja heti yli 400 St1- ja Shell-asemalla Suomessa. Käteisalennuskortti-asiakkaana pysyt myös ajantasalla lähiasemiesi kampanjapäivistä, jolloin tarjolla on edullisen polttoaineen lisäksi muita rahanarvoisia etuja! Oman käteisalennuskorttisi voit tilata st1:n nettisivuilta näppärästi.

Huomenna suuntaamme Espoon THT Centerille pisteitä saalistamaan, ja käteisalennuskortteja pelaajille jakamaan!

-Terkuin Sopsu, Jenni ja muut Kakkoset-